Veckobrev v 9

Veckobrev v 9

Fullt ös medvetslös är mottot känns det som. Dagar och veckor bara flyger förbi i en rasande fart.

Denna vecka är det hoppning Fredag och Lördag. Teori har Tisdag 17,15 och Torsdag 18,05.

From idag och 4 veckor framåt kommer Michelle Bik göra sin praktik här. Michelle läser till Ridlärare Level 1. Hon kommer gå med Eva och Lollo på deras lektioner och målet är att hon ska hålla i lektioner själv i slutet på sin praktik.

Det finns några tappra försäljare av NewBody, HEJA ER! Vi har idag samlat in 4516 kr. Målsättningen var 700 paket, vi har sålt 98 paket, så vi har några kvar…För att få fri frakt behöver vi sälja 152 paket till. KOM IGEN NU! Vi har till den 6/3 på oss, sen behöver vi skicka in slutordern.

I helgen är det några från personalen och styrelsen som ska på inspirationshelg i Varberg. Kommer vara föreläsning om ekonomi, verksamhets-och hållbarhetsplanering, ridskolehästen mm. Ska bli väldigt intressant och ser fram emot detta!

På söndag är det dags för årets första Blåbärshoppning. Nalle, Ettan och Romulus finns kvar om någon är sugen på att vara med. Ryttarmeddelande och startlistor kommer ut i slutet av veckan. Första start är kl 12,00! Vi börjar med stora hästar och sen ponnysar. Kom och heja på era kompisar och ta en fika i cafeterian?

Påminner om vikten att sköta om hästarna och deras utrustning ordentligt både före och efter ridning samt att hänga upp deras täcken när dessa är blöta så de torkar! Har hästarna sår eller svullnader så behöver ni meddela personalen så vi kan titta på dem innan de går lektion.

Vi syns i stallet?