Veckobrev v 7

Våren gjorde sig påmind i helgen. Så skönt! Bra vårtecken är när hästarna börjar fälla.

Denna vecka är det hoppning idag (måndag) och i morgon (tisdag). Teori har Onsdag 18,05 samt alla grupper på Fredag och lördag. Husmor är som vanligt på fredag men dropin är inställd på lördag.

Fredag-söndag har vi stora Dressyrtävlingar här! Kom och titta på finfina ekipage och få inspiration och passa på att ta en fika i cafeterian.

Idag prepareras underlaget i ridhusen för att det ska vara så bra som möjligt inför tävlingen i helgen. From Onsdag kl 14,00 är stora ridhuset stängt för ridning! Ridskolan kommer vara i halva Lilla Ridhuset Onsdag kl 16,25-20,00, torsdag från 15,00-20,30, samt Fredag kl 9,00-10,00.

Nästa vecka, 22/2 anordnas det Käpphästtävling. Första start kl 10,00. Man kan vara med utan käpphäst. Det kommer även finnas käpphäst att låna för den som vill? Maila till ridskola@forf.se med din anmälan.

Det går även bra att anmäla till Blåbärshoppningen som anordnas 5/3. Finns några hästar kvar. Vi behöver även hjälp den dagen. Vill du hjälpa till, kontakta då Lollo.

New Body försäljningen är i full gång. Kataloger finns att hämta på kontoret för Er som önskar. Det har gått ut ett mail till alla, samt att det idag går ut ett mail om tips för att lyckas med försäljningen. Dock måste man registrera sig via registreringslänken för att kunna sälja.

www.newbodyfamily.com/sv-se/shop/s/TEJYLVY/EJYMGI

Ta hand om Er själva, varandra och hästarna!

Ha en bra vecka så syns vi i stallet ??