Veckobrev v 6

Veckobrev v 6

Snö och kallt igen! Och halt! Klä på er (och barnen) ordentligt när ni/de ska rida. Man fryser lätt, framför allt om fingrar och tår.

Denna vecka är det hoppning fredag och lördag.

Teori har Måndag 18,05, Onsdag 17,15 och Torsdag 16,25.

I morgon kl 18,00 är det Skötarmöte. Ni träffas i cafeterian. Är du intresserad av att bli skötare så behöver du gå på detta möte. Lotta Tillman är ansvarig för skötarna.

På onsdag, kl 17-19 finns det en ny chans att prova ut ridbyxor för er som inte har gjort det. Lotta hjälper er i cafeterian.

På söndag kl 17,00 är det Årsmöte. Även det i cafeterian. Alla medlemmar är välkomna. Även Du som rider på ridskolan är medlem och en viktig del i vår förening! Var med och påverka!

Den 22/2 kommer det anordnas käpphästtävling i hoppning hos oss. Det sitter anslag uppe i stallet. Välkommen med din anmälan!

Det har nu gått ut mail med information om NewBody försäljning! För er som önskar katalog finns de att hämta på kontoret. Ta gärna med en katalog och lägg på era jobb Har ni några frågor kan ni vända er till Lollo.

Om vi ALLA hjälps åt att sälja så kan vi tjäna bra med pengar på detta och dessa pengar läggs i potten till en ny lektionshäst!

Önskar Er alla en härlig vecka!

Hoppas vi ses i stallet ?