Veckobrev v 50

Nu är julen nära och denna vecka är det sista ridtillfället för alla grupper.

Vi, och hästarna kommer ha lite välförtjänt vila även om det händer andra saker i stället.

Det finns några platser kvar på våra ridläger vi anordnar på jullovet. Har du inte fixat julklapparna än så är detta garanterat en rolig julklapp att få om man är lika hästtokig som vi är?

Vi anordnar även andra aktiviteter under v 1. Passa på att anmäla till massa skoj. Barbackalektion, uteritt (om vädret tillåter) annars blir det dressyrlektion, hoppning, dressyr och nytt för i år, Inomhusterräng!

Anmäl till någon av ridlärarna eller maila: ridskola@forf.se

Hästarna kommer få sina julklappar lite för tidigt. De får nya skor nu i veckan och nästa vecka är det dags för det årliga tandläkarbesöket samt att bli vaccinerade. Om julklapparna är så uppskattade vet vi dock inte, men välbehövligt för att de ska må bra och kunna utföra ett så bra jobb som möjligt.

De har även fått sova inne på nätterna nu när det är så kallt ute. Vattnet fryser i hagen. Men tror de är rätt nöjda med det?

Vi håller på att titta över grupperna. Har du inte hört något så rider du kvar på samma dag och tid som innan. Vid eventuella förändringar hör vi av oss.

Lilla Ridhuset är bokat på Lördag, 17/12 från kl 9,00 och ett par timmar framåt. Det går att rida där ändå, men visa hänsyn för de som tränar.

Vi i personalen samt hästarna vill önska Er Alla En Riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År!

Vi ser fram emot 2023 och var det har att erbjuda oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *