Veckobrev v 5

Veckobrev v 5

Januari är alldeles strax slut och Februari tar vid. Idag har solen lyst hela dagen, så skönt!

Denna vecka är det hoppning onsdag och torsdag. Teori har Måndag kl 17,15.

Förra veckan var hovslagaren här och skodde några av hästarna. Denna veckan får resten av hästarna nya skor, så de blir fina och snabba i fötterna?

Igår anordnades det Pay & Ride här. Så roligt! Väl anordnat och många starter!

I slutet på denna vecka eller i början på nästa vecka kommer det gå ut info om att börja sälja för New Body. Pengarna kommer gå till en häst, vilket vi är i stort behov av och vi ska även redovisa pengarna till alla er som hjälper till att sälja för att ni ska få vara delaktiga och se hur stor vinsten blir! Hoppas att alla hjälper till att sälja så mycket det bara gå!

From idag kan man börja prova och hämta ut ridbyxorna som Hansbo Sport har sponsrat oss med. Lotta Tillman finns på plats Måndag-Torsdag kl 17,00-19,00 för att hjälpa er och Renée Isaksson finns här på Fredag kl 16,00-18,00. Ni kan komma vilken dag ni vill och behöver inte vänta på er ”riddag”.

Nu när vädret är lite varierande är både vi och hästarna tacksamma om ni hänger upp täckena ordentligt när de är blöta så de hinner torka innan hästarna ska ut igen på kvällen! För att få ett hästtäcke att torka på bästa sätt så är det att hänga upp det med INSIDAN UTÅT!

Påminner om vikten att sköta om hästarna och deras utrustning ordentligt både före och efter ridning. Tvätta betten ordentligt och putsa tränset efter ridning!

Vi syns i stallet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *