Veckobrev v 44

Vi går i denna vecka in i november månad. Det kommer även bli mörkare snabbare nu när vi har ställt om klockan.

Den här veckan är det Temavecka! Idag har vi haft 8 elever som har varit med på ”En dag i stallet”. De har kämpat på och fått testa på att utföra olika sysslor i stallet. I kväll är det Hoppclinic kl 18,00. Tisdag 9,00: ”En dag i stallet” och kl 18,00 dressyrclinic. Onsdag kl 16,00: Pizza med Kevin,

kl 18,00 Islandshästclinic. Torsdag kl 16,00: Rykttävling, kl 18,00, körning med Ardenner. Fredag kl 15,00: Käpphästhoppning, kl 17,30: Utställning av Piccan och Nora.

Till Er som är skötare! Det går bra att sköta hästarna denna veckan men de går ut tidigare än normalt. De kommer in ca 13,30 måndag-torsdag och går ut ca 16,30. Så vill ni sköta om dem får ni komma de tiderna.

Denna vecka får hästarna nya skor. Lollo jobbar sin sista dag i morgon (31/10). Ni lär säkert se henne här ändå för hon kommer inte kunna hålla sig borta????

Till alla er som inte rapporterat in för Sportlotten har det gått ut ett mail till Er igår! Kolla Er skräppost. Är inte lotterna redovisade ELLER tillbakalämnade senast på fredag 3/11 så kommer en faktura att skickas ut till berörda elever för lotterna.

Om täckena på hästarna är blöta när ni tar av dem MÅSTE de HÄNGAS UPP på tex en spiltvägg med insidan vänd utåt! Detta är superviktigt! Annars kommer inte täckena att torka! Vem vill ha på sig fuktiga kläder när man går ut? Inte vi och det vill inte hästarna heller!

Vi syns i stallet!