Veckobrev v 43

Nästa vecka är det höstlov. Tiden bara flyger fram och snart är vi inne i november. På söndag är det dags att ställa om klockan till vintertid.

Denna vecka är det markarbete på onsdag och torsdag. Ingen grupp har teori. Däremot är det vissa vuxengrupper som har ”miniclinics”. Det går ut ett separat mail till de grupper som har detta.

I helgen som var anordnades det dressyrtävling på Forf. Många fina ekipage var det som deltog och även många Forf-ryttare. Kul!

På fredag, 27/10 är det sista dagen att redovisa Sportlotten! Ni behöver maila in till ekonomi@forf.sedär ni skriver hur många lotter ni sålt och helst till vem. Har ni köpt själva tar ni en skärmdump på betalningen och skickar in.

Nästa vecka är det Temavecka och ingen ridning. Har ni inte anmält er så är det hög tid att göra det. Anmäl er till minst en aktivitet, helst flera. Ni kan gå på så mycket ni bara kan och vill!

Denna vecka är sista veckan för Lollo att ha sina lektioner innan hon ger sig ut på nya äventyr. Hon kommer sakna er alla, både två-och fyrbenta! Under november månad kommer det vara vikarie på Lollos lektioner. Jennifer som tar över efter Lollo börjar den 1/12.

När ni ryktar hästarna innan lektion, känn gärna igenom hästens ben ordentligt, (visitera dem). Detta gör man för att upptäcka sår eller svullnader i tid. Ett bra sätt att även lära känna hästen man ska rida på lektionen. Upptäcker ni något med hästen som känns onormalt så säg till din ridlärare.

Var rädda om varandra!

Vi syns i stallet!