Veckobrev v 41

Vilket härligt väder vi fick i helgen! Första ”kylan” men vad gör det när solen skiner på oss????

Denna vecka är det hoppning Fredag och Lördag. Teori har Onsdag 18,05 och Torsdag 18,05.

Ikväll har Hallands Ridsportförbund styrelsemöte i vårt styrelserum.

I morgon kommer brandlarmet att testas. Ca 9,30 drar de igång.

På lördag har Anna Herder sadelprovning i Lilla Ridhuset., ca kl 10-16,30. Det går bra att rida där inne ändå. På söndag anordnar ridskolan Lingondressyr. Kom och heja på dina vänner, se fina ritter och ta en fika i kafeterian.

Den 27/10 är det sista dagen för att redovisa Sportlotten! När ni redovisa, skicka gärna en skärmbild på betalningen till ekonomi@forf.se

DET FINNS 11 LOTTER KVAR! ÄR DET NÅGON SOM KÄNNER SIG MANAD ATT SÄLJA/KÖPA DE SISTA LOTTERNA, SÅ VI SLIPPER SKICKA TILLBAKA NÅGRA?! Kontakta då Lollo

Vi kommer även sälja från Sportlotten under våren. Detta då det är det som ger mest i vinst av det vi testat. Och varje liten krona behövs för att kunna köpa en bra lektionshäst. Och tänk på att alla ni som hjälper till att sälja lotter är delaktiga i nästa hästköp för det är ni som kommer göra det möjligt så småningom!

Om det finns intresse att sälja/köpa från NewBody, kontakta då Lollo. Vi kan dra igång en drive till där också.

Påminner om att ta hand om våra fina hästar. Lägg tid på att rykta dem väl samt att även ta hand om deras utrustning efter att ni har ridit. Tvätta bett och putsa träns hör också till. Är vi måna om hästarna och dess utrustning så mår de bra och kommer göra ett fint jobb????

Önskar er alla en fin vecka!

Vi syns i stallet!