Veckobrev v 40

Nu börjar hösten göra sig påmind. Det är fortfarande ganska varmt och det tackar vi för. Ridskolan försöker vara ute så mycket som det bara går.

Denna vecka är det hoppning på onsdag och torsdag. Teori har Måndag 17,15.

För er som vill ha ridbyxor så är det utdelning av dem i dag samt på onsdag kl 17-19 i kafeterian. Lotta hjälper er. Ta kort på era ridbyxor och tagga hansbo när ni lägger ut kort på sociala medier????

Det är strandritt på lördag för er som kan rida ponny. Passa på att anmäla er och få en härlig tur! Man ska kunna rida i alla gångarter samt ta om ponnysarna blir lite busiga. Om det är dåligt väder blir det en dressyrlektion.

Vi ska starta upp en nybörjargrupp på Fredagar kl 17,15. Om ni vet med er att någon vill börja rida, skicka då ett mail till ridskola@forf.se

När ni redovisar Sportlotten, skicka med en skärmdump på betalningen om ni har betalat in pengar själva så blir vi tacksamma???? Sista dag att redovisa lotterna är den 27/10. Alla har varit grymma på att sälja lotter! Bra jobbat!

Den 15/10 är det dags för Lingondressyr! Finns fortfarande några hästar kvar. Passa på att anmäla. Perfekt genrep för dig med egen häst som kanske ska tävla på Forfs höstdressyr.

Som ni alla vet vid detta laget så ska ju Lollo byta jobb. Hon kommer göra sin sista dag på Forf den 31/10. Jennifer, som tar över efter Lollo kommer börja den 1/12, så under november månad kommer ”Lollos grupper” att ha vikarie. Lollo meddelar på lektion vem som blir vikarie. Har ni andra frågor är ni välkomna med dem.

Tänk på att lägga tid på att rykta hästarna ordentligt innan ni ska rida dem. De ser ut som levande sandhögar samt att de har lång päls nu när de börjat sätta vinterpälsen????

Vi syns i stallet! ????