Veckobrev v 4

Nu har det blivit kyligare igen! Tänk på att klä er varmt, framför allt barnen! Händer och fötter blir snabbt kalla när man sitter till häst.

Denna vecka är det hoppning i dag och i morgon. Teori har Tisdag 16,25 (ny nybörjargrupp), Onsdag 16,25 och Torsdag 17,15.

Årsmötet närmar sig! Den 12/2 kl 17,00 i cafeterian närmare bestämt. Idag har det gått ut ett mail till er alla med en inbjudan till Årsmötet. Lägg in det i kalendern redan idag!

Som så alltid behöver vi nya hästar till ridskolan och då behöver man få in pengar. Vi har funderingar på att sälja från New Body. Här kan man göra en stor vinst men det krävs insats från alla medlemmar/ridande elever, både stora och små. Mer info kommer skickas ut i veckan.

Hansbo har sponsrat alla våra ridande elever med ett par ridbyxor! Det vi behöver göra är att man kan ta en (rolig) bild i sina nya ridbyxor, kanske tillsammans med sina kompisar? och tagga Hansbo i inlägg på sociala medier.

Mer info kommer!

Cafeterialistor har gått ut till berörda elever inför stundande dressyrtävling 17-19/2.

Kommande tävlingar framöver är: Klubbtävling 5/3, Dressyrtävling 12/3, Hopptävling 2/4, Klubbtävling 23/4, Klubbtävling 1/5, Klubbtävling 18/5, Hopptävling 3-4/6 och 10-11/6, Dressyrtävling 29-30/6+1-2/7.

(med reservation för ändringar)

Vi syns i stallet! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *