Veckobrev v 39

Vilket väder vi fick igår när vi hade Familjedag och Pay & Jump! Idag gör sig hösten påmind. Denna vecka är det hoppning måndag och tisdag. Teori har Torsdag kl 17,15.

Tack till alla som kom på besök på Familjedagen igår! Första gången vi hade det men definitivt inte den sista!

Vi har nu en ny praktikant, Meja Lind hos oss. Hon kommer från Varbergs Ridgymnasium. Hon ska vara hos oss i 5 veckor. Ni kommer träffa henne i stallet. Passa på att be henne om hjälp samt ställ frågor till henne om hur det är att gå på ett ridgymnasium.

Hansbo sponsrade Er elever med massor av ridbyxor tidigt i våras. Många elever har hämtat ut ett par. Det finns massa ridbyxor kvar! Ni som har hämtat en omgång får gärna hämta ett par igen. Ni som är nya elever får hämta ut 2 par direkt! Finns mest i barnstorlekar och några i vuxenstorlekar. Det är först till kvarn som gäller! Det enda vi ”kräver” av er är att ni tar kort på era ridbyxor och taggar hansbo i inlägget på sociala medier. Kanske ni kan ta en rolig bild tillsammans med era kompisar eller favorithästen?!

Måndag 2/10 kl 17-19 och Onsdag 4/10 kl 17-19 finns Lotta Tillman på plats i kafeterian för att hjälpa er! Bara att dyka upp!

På lördag är det ingen knatte. Man kan boka in sig på uteritt om man är sugen på att rida lite extra (dressyrlektion om vädret är dåligt). Anmäl till någon av ridlärarna eller via mail, ridskola@forf.se

Påminner om vikten att släcka efter er i alla utrymmen! Alla små ören vi kan spara är tacksamma

Hästarna är även väldigt smutsiga/sandiga nu! De älskar att ligga och sova i sandgroparna. Tänk på att komma i tid till er lektion så ni hinner rykta hästarna ordentligt???? Det behövs kan vi lova????

Vi syns i stallet!