Veckobrev v 37

Vilket sommarväder vi hade förra veckan! Dock hade vi gärna klarat oss utan alla insekter som dyker upp????

Denna vecka är det hoppning onsdag och torsdag. Teori har Tisdag 17,15 och Lördag 10,20.

I helgen körde Sverker (vår vaktmästare) in sand och flis i ridhusen. Det blev så bra och fint!

I lördags var ridskolan på Sparbanksdagen! Vi hade många besökare, och det var så roligt att träffa alla som var där! Forf fick även ta emot en check på 108 750 kr från Framtidsbanken till en väggsladd och eluppvärmda vattenkoppar till lösdriften! Vet inte vem som är gladast, vi eller hästarna?! ????

På lördag och söndag kommer det anordnas en Para-utbildning på Forf. De kommer hålla till i styrelserummet samt i stora ridhuset efter lunch på söndag.

Några av er har fått tider till kafeterian i samband med pay & jump och Familjedagen den 24/9. Byt med varandra om ni inte kan ert tilldelade pass. Meddela dock någon av ridlärarna så vi vet.

Vi behöver även hjälp med familjedagen. Det är ponnyridning, lotteri samt loppisen. Kan DU tänka dig att hjälpa till? Kontakta då Lollo.

På lördag är det äntligen premiär för att rida på stranden igen!!!!!! Som vi längtat!

Det har idag gått ut info via mail angående ändring av uppsägning av ridabonnemang på ridskolan.

Vi kommer även att sälja Sportlotten. Även där har info gått ut via mail. Om vi alla hjälps åt att sälja 10 lotter var så kommer det ge ett gott klirr till hästkontot! Lotterna går att hämta ut från och med i morgon, 12/9.

Vi syns i stallet ????????