Veckobrev v 36

Vi får hoppas att det blir så varmt och skönt som de har förutspått denna vecka! Lite värme och sol kan vi gott få efter denna kassa sommar????

Denna vecka är det hoppning idag och i morgon. Teori har onsdag kl. 17,15 och fredag kl 15,30.

lördag ska vi vara med på Sparbanksdagen som är i Falkhallen. Ett event för alla olika föreningar i kommunen. Ska bli väldigt roligt att få berätta och visa upp vår fina förening????

På lördag och söndag kommer det att grejas i båda ridhusen då det ska in nytt underlag (både sand och flis). Vet dock inga tider än men återkommer så fort vi vet. Räkna dock med att det tar hela helgen! Men tänk vad fint det kommer bli!

På torsdag kommer några av hästarna få nya skor och resten kommer få nya skor i nästa vecka.

Till alla föräldrar som har barn som ”hänger” i stallet! Prata med era barn om att det är absolut förbjudet att hoppa i spånet samt sitta/klättra på hösilagebalarna! Vi märker att flertal barn går upp på ”loftet” och därifrån hoppar ner i spånet. Detta är såklart väldigt farligt! Dels kan spånet ”åka i väg” så någon får spån över sig eller att barnen ramlar ner och slår i cementgolvet. Detta sker när vi inte ser, för annars hade vi såklart sagt till de barnen som gör detta.

Påminner om vikten att sköta om hästarna och deras utrustning ordentligt både före och efter ridning. Tvätta betten ordentligt och putsa tränset efter ridning!

Vi syns i stallet????