Veckobrev v 35

Vädret hoppar fram och tillbaka! Personligen så föredrar vi sol och värme framför regn och rusk.

Denna vecka är det hoppning fredag och lördag. Teori har Tisdag 18,05 och Torsdag 16,25.

Som ni flesta kanske redan läst så har Lollo valt att avsluta sin tjänst på Forf. Hon jobbar kvar ca 2 månader till. Vem som blir hennes efterträdare är inte klart än, men meddelas så snart vi vet.

Helgen 9-10/9 är planen att det ska läggas in mer underlag i båda våra ridhus. Det är något man behöver hålla efter regelbundet precis som med allt annat. Vi kommer göra det på egen basis och det kommer då inte gå att rida i ridhusen under den helgen. Ni får hålla till godo och tänka på vad fint och fräscht det blir när det är klart sen????

Den 24/9 ska vi ha en så kallad Familjedag på Forf. Vill Du hjälpa till? Ta då kontakt med Lollo via messenger eller maila till ridskolan, ridskola@forf.se

Vi kommer ev ha loppis, tipspromenad, lotteri, ponnyridning, käpphästhoppning samt cafeterian öppen.

Vi ser fram emot många besökare och en härlig gemenskap!

Idag började Reals elever hos oss. Denna termin har vi dem här på måndagar. From vårterminen kommer de vara här 2 ggr/vecka.

Det ska bli roligt att lära känna dem och är ni här dagtid lär ni springa på dem i stallet.

Det viktigt att ni som elever ta tid att rykta hästarna ordentligt. Kolla även efter skav, framför allt där sadelgjorden ska sitta. De rullar sig gärna i sanden och den sanden ligger och skaver både där sadel och skydd sitter. Häng även upp skydd och ev shabrak på tork om hästarna är svettiga och se till att svampa av dem efter ert ridpass om de har varit svettiga!

Vi syns i stallet!