Veckobrev v 3

Första veckan på vårterminen är gjord och både personalen och hästarna är glada att ha alla elever tillbaka!

Denna vecka är det hoppning på Fredag och Lördag.

I morgonkväll är det styrelsemöte.

Årsmötet närmar sig snart. Boka redan nu in 12/2 kl 17,00 i cafeterian. ALLA medlemmar är välkomna att delta, vilket betyder även ni som rider på ridskolan, både stora och små?

Lördag är Lilla Ridhuset bokat för privat träning från kl 9,00 och framåt. Man får gärna rida samtidigt, men visa hänsyn till de som tränar.

Den 29/1 anordnas det Pay & Ride här på Forf. Det är för dig med egen häst! Kom gärna och titta och heja. Alltid nyttigt att titta på andra som rider.

Boka även in 17-19/2. Då anordnas det en stor dressyrtävling här på Forf med många duktiga ryttare och höga klasser! Det behövs hjälp i cafeterian. Snart kommer cafeterialistorna ut. Alla ridande elever hos oss hjälper till ca 4 timmar/år i cafeterian. Man blir tilldelad ett pass, och kan man inte försöker man byta med annan elev. Ideellt engagemang behövs och vi är tacksamma för all hjälp vi får, stort som smått.

Ridlärarna träffades 8/1 för att planera för vårterminen. Mycket roligt kommer att hända så håll utkik i stallet och sociala medier.

Påminner om vikten att sköta om hästarna och deras utrustning ordentligt både före och efter ridning. Har hästarna sår eller svullnader så behöver ni meddela personalen så vi kan titta på dem innan de går lektion. Häng även upp hästarnas täcken ordentligt, framförallt när täckena är blöta så de får en chans att torka innan hästarna ska ha på sig täckena igen.

Vi syns i stallet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *