Veckobrev v 24

Vi går in på sista veckan på ridskolan för denna termin! Jag tycker den har gått i en rasande fart. Någon mer som håller med mig?

Denna vecka är det hoppning onsdag och torsdag. Dock är det kanske inte alla grupper som hoppar då vi brukar ha lite avslutning med tex gymkhana eller något annat skoj????

Ingen grupp har teori.

Nu till helgen var det tänkt att det skulle vara hopptävling för häst på gräsbanan! Denna tävling är INSTÄLLD! Det betyder då att ni som skulle stå i cafeterian inte behöver göra det utan kommer få andra tider till hösten i stället.

Nästa onsdag går våra fantastiska hästar på bete! Jag tror de längtar lika mycket som vi gör ????

Vi letar fortfarande efter en ny stor häst att köpa. Sto eller valack, ca 165-175 cm, 6-12 år. Vet ni någon som har en trevlig häst som skulle kunna passa på ridskolan är ni välkomna att kontakta Lollo.

Fakturorna för de första ridlägren skickades ut i förra veckan. Kolla skräpposten om ni inte ser dem i er inkorg. De sista fakturorna skickas ut denna eller nästa vecka.

Florens lämnar ev stallet denna vecka och åker tillbaka till sin ägare. Hon ska till Slöinge i slutet av veckan och får förhoppningsvis en OK-stämpel där innan hemgång. Nalle var under igångsättning men blev jagad och biten av någon av busarna i hagen så han får ta det lugnt igen innan betet. Kjell har skurit sig rejält på något så han tar det också lugnt så såret får läka tills betet.

Ta hand om Er själva, varandra och hästarna!

Ha en bra vecka så syns vi i stallet ????????