Veckobrev v 23

Veckobrev v 23

Sol och värme! Underbart! Dock skulle vi behöva regn för det är väldigt torrt. Kan man få önska regn på nätterna och sol på dagarna?! Då hade det varit perfekt????

Denna vecka är det hoppning i dag. Inga grupper har teori. I morgon får ni vara ute och fira Sveriges nationaldag. Personal och hästarna tar en dag ledigt. Det betyder att det inte är några lektioner i morgon.

I helgen som var har det varit ponnytävlingar i hoppning på gräsbanan. Många fina ekipage och fina ritter. Vi har fått mycket beröm, vilket alltid är kul att få????

I morgon åker Esmeralda hem till Stuteri MW. Florens åker tillbaka nästa vecka när hon har varit på återbesök hos veterinären. Båda hästarna kommer tillbaka i augusti igen.

Nora och Piccan kommer åka hem till sin ägare över vår semester, men kommer tillbaka när lägren börjar igen efter semestern.

Nästa tisdag är det skötaravslutning kl 17,00 vid vita villan. Ni som är skötare är välkomna på detta!

På fredag tar Reals 3:or studenten. Tänk vad tiden går fort. Om någon vill åka och kolla springer de ut på skolan kl 12,00.

Tänk på att lägga tid på att rykta hästarna ordentligt innan ni ska rida dem. De ser ut som levande sandhögar hela högen????

Vi syns i stallet! ????