Veckobrev v 20

Massa värme och sol förra veckan. Fortfarande väldigt varmt men nu kommer regnet, vilket är behövligt.

I helgen var para-landslaget här! Vi har fått mycket beröm för vår anläggning, och det är något vi ibland måste påminna oss själva om, vår anläggning är fantastisk!

I morgon är det styrelsemöte på kvällen.

Denna vecka är det hoppning idag och i morgon. Teori har Onsdag 17,15.

Förra tisdagen samt i morgon och på onsdag får hästarna nya skor.

På torsdag är det inga ordinarie lektioner. Däremot har vi Lektionsmästerskap i Hoppning! Ska du själv inte vara med, kom och heja på kompisarna och passa på att ta en fika ????

Nu är det hög tid att säga upp sin plats om man vet med sig att man inte vill rida nästa termin, så vi kan göra plats för nya elever.

Vi letar efter en ny lektionshäst. Det vi söker är en stor häst, ca 165-175 cm, max 12 år. Sto eller valack spelar ingen roll. Vet ni med er någon som är till salu och skulle trivas som lektionshäst meddela Lollo.

Tänk på att ta er tid att rykta hästarna ordentligt. De ligger gärna och sover i sandgroparna ute i hagen och blir såklart då väldigt sandiga! Sandkornen kan ligga och skava under tex benskydd och shabrak vilket gör att hästarna lättare få skav. Om vi alla hjälps åt så håller vi hästarna rena och minimera risken för skav eller sår.

Mocka gärna efter din häst när du har ridit samt fyll på vatten till de hästarna som har hink.

Vi ses i stallet ????