Veckobrev v 2

Äntligen är det dags för en ny termin och både vi och hästarna är taggade för en rolig vår tillsammans med er?

Denna vecka är det enbart dressyrlektioner så både ni och hästarna kommer i gång efter ledigheten. Och vi ridlärare också, för den delen.

Förra veckan gick medlemsavgifter och ridavgiften ut till alla. Kolla er mail, (en del har fått via post). Har ni inte fått någon faktura, kontakta ekonomi@forf.seså hjälper vi er.

Viktigt att fakturorna betalas i tid! Vill ni ha hjälp med månadsbetalning, kontakta då ekonomi@forf.se

Om ni har bytt adress eller mailadress är det viktigt att ni kontaktar oss eller ändra er uppgifter själva via MinRidskola. Det är av största vikt att vi har rätt uppgifter på våra medlemmar och elever, så vi kan nå ut till Er alla.

Påminner också om att följa oss på Facebook, Falkenbergsortens Ryttarförening samt Forf, ridskolans elever (här kan ni köpa, byta och sälja era lektioner) samt Instagram, forf_fbg

Här går mycket information ut som är bra att ha koll på.

På fredag har Anna, Horsefarm sadelprovning i Lilla Ridhuset. Det går bra att rida där ändå.

Vill påminna ALLA, stora som små hur viktigt det är att vi släcker efter oss. Det gäller i alla utrymmen. Hästarna klarar av att stå i mörker? Elkostnaderna är skyhöga och även om vi har LED-belysning så drar det ström ändå. Om vi hjälps åt så kan vi spara in några kronor och på så vis hjälper vi föreningens ekonomi. En kan inte göra allt, men alla kan göra något.

Vi syns i stallet ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *