Veckobrev v 17

Vilket väder vi hade förra veckan! Underbart med sol och värme!!!! Idag är det lite kyligare och lite regn, men det behövs för att gräset ska börja växa ordentligt.

Denna vecka är det hoppning i dag och i morgon. Teori har Onsdag 16,25, Torsdag 16,25 och Fredag 15,30.

Igår anordnades det Lingondressyr/Pay & Ride på ridskolan. Vilka fantastiska hästar vi har???? Bra kämpat till alla Er som deltog.

På lördag kommer personalen och styrelsen träffas på Strandbaden för en föreningsutveckling. Det är något man försöker ha varje år för att personal och styrelse ska lära känna varandra och för att driva vår fina förening framåt. Både dropin och knatten är inställd då och stallisarna kommer att rida den 7/5 i stället. Jeanette går in som vikarie för de två andra lektionerna.

1 maj, alltså nästa måndag är det inga lektioner eftersom det är röd dag. Däremot anordnar ridskolan Ananashoppning, en liten ”hopptävling” för våra yngre och mindre rutinerade elever. Det finns fortfarande några hästar kvar att välja på om någon mer önskar vara med???? Anmäl via mail till: ridskola@forf.se

Samma datum, kl 13,30 är det fixardag. Då träffas man för att göra fint på vår anläggning! Det kommer bjudas på fika! Boka in det i Din kalender redan nu. Finns något att göra för alla, både stora och små???? Perfekt sätt att lära känna andra medlemmar i Forf!

Nu när de flesta hästarna går utan täcke så är det viktigt att ni som elever ta tid att rykta dem ordentligt. De rullar sig gärna i sanden och den sanden ligger gärna och skaver både där sadel och skydd sitter. Häng även upp skydd och ev shabrak på tork om hästarna är svettiga och se till att svampa av dem efter ert ridpass om de har varit svettiga!

Vi syns i stallet!