Veckobrev v 16

Äntligen lite sol och värme ???? Hästarna njuter av att vara utan täcken! Dock får ni som elever lite mer att borsta på…

Denna vecka är det hoppning på Fredag och Lördag. Teori har Tisdag 18,05 och Torsdag 17,15.

I helgen som varit har några av våra tävlingsryttare varit ute och tävlat! Kul att det gick bra för er och grattis till fina prestationer!

På söndag är det dags för ridskolans Lingondressyr! Tävlingen kommer vara i lilla ridhuset och uppvärmningen i stora ridhuset. Första start är kl 9,30 och beräknas pågå till EM. Kom och heja på era kompisar och ta en fika i cafeterian.

Vi kommer även anordna Ananashoppning, för de mindre eleverna 1/5. Finns fortfarande hästar kvar, så passa på att anmäla. Perfekt ”första tävling” att vara med på ????

Samma datum, alltså 1/5, kl 13,30 kommer det anordnas en fixardag på klubben! Alla är välkomna! Det kommer bjudas på fika ????

I morgon, tisdag, ska skötarna och några av stallisarna åka på studiebesök till Untersteiner, Sveriges största travstall. Ska bli spännande och intressant.

Påminner om vikten att sköta om hästarna (nu ännu viktigare när de är utan täcken och är sandiga och fäller som tokar???? ) och deras utrustning ordentligt både före och efter ridning. Har hästarna sår eller svullnader så behöver ni meddela personalen så vi kan titta på dem innan de går lektion.

Vi syns i stallet????