Veckobrev v 15

Vilket härligt väder vi fick förra veckan. Underbart! Vi inledde påsken med strandritt vilket var uppskattat av både 2 och 4benta???? Större delen av hästarna fick även gå ut utan täcke, även det var väldigt uppskattat!

Denna vecka är det hoppning Onsdag och Torsdag. Teori har Tisdag 16,25.

Denna vecka är det påsklov för våra elever. Realeleverna däremot hade påsklov förra veckan. 3:orna är nu tillbaka från sin praktik och är här från i morgon igen.

Ridskolan är i gång som vanligt denna vecka! Vet du med dig att du inte kan komma, meddela oss så underlättar det när vi delar ut hästar.

Nästa Tisdag, 18/4 ska skötarna och stallisarna åka på studiebesök till stall Untersteiner, Sveriges största travstall! Det ska bli intressant och spännande.

Nästa söndag, 23/4 är det Lingondressyr. Finns fortfarande några hästar kvar om någon mer är sugen på att vara med???? Anmäl till någon av ridlärarna eller maila ridskola@forf.se

Boka redan nu in 1/5. Då kommer det vara Fixardag på anläggningen! Alla är välkomna att hjälpa till, både stora och små. Det brukar bjudas på fika eller lättare lunch. Detta är också ett bra sätt att lära känna andra Forf:are på som man kanske inte hade träffat på i vanliga fall.

Önskar er alla en fin vecka!

Vi syns i stallet!