Veckobrev v 14

Veckobrev v 14

Jisses vad det regnade förra veckan! Idag är det väder mer i min smak. Lite kyligt på morgonen men SOL!!!!! Love it!

Igår var det hopptävling för ponny hela dagen. Det var väldigt många starter vilket är jätteroligt! Och vädret var med oss också????

Denna vecka är det hoppning i dag och i morgon. Denna vecka är det ridning som vanligt måndag-torsdag. Inga lektioner på fredag, lördag och nästa måndag. Både personal och hästar är lite påsklediga.

På fredag är det strandritt. Båda grupperna är fulla. Kul! Jag bearbetar vädergudarna att det ska vara hyfsat väder så vi kommer dit????

För våra mindre elever och elever som nyss börjat rida så kommer vi anordna uteritt på fredag kl 12,30. Kostar 270 kr. Vi går en sväng i skogen där vi kommer skritta och trava. En medföljande vuxen är bra att ha med sig. Man får gärna ha ledare. Anmäl till ridskola@forf.se. Minimiantal på 5 elever. Vid färre elever kommer det bli inställt, tyvärr.

Real-eleverna har påsklov denna vecka. För våra skolungdomar är det påsklov nästa vecka.

I EM, kl 17,00 är det skötarmöte. Ni träffas i cafeterian.

I morgonkväll är det styrelsemöte.

På torsdag ska US ha styrelseutveckling tillsammans med Åsa från Sisu. De håller till i styrelserummet.

Nu när solen är framme så tycker hästarna det är väldigt skönt att rulla sig i all sand. Borsta dem ordentligt (vilket ni ska göra varje gång)???? Benen är också viktiga att få rena, speciellt på de hästar som ska ha benskydd. Många av våra hästar har mycket hovskägg, där behöver man borsta extra noga så det inte ligger massa smuts och skaver.

Ha en bra vecka så syns vi i stallet