Veckobrev v 13

Regn och slask förra veckan, nu kallt men underbar sol ????

Det blir dock kallt när solen går ner så ni som rider senare på dagen, klä er varmt!

Denna vecka är det hoppning fredag och lördag. Inga grupper har teori.

Förra veckan hade vi vår temavecka. Tack till alla er som deltog, kul att se att det var många på de olika aktiviteterna!

Nästa vecka är det påsk. På Långfredagen anordnas strandritt, be en bön till vädergudarna att vädret är med oss ???? Strandritterna är redan fulla, kul!

Vi kommer även anordna en uteritt för våra yngre elever. Här kommer vi enbart skritta och trava. Där finns det flera platser kvar! Passa på att anmäla, perfekt påskpresent!

På söndag har vi hopptävling för ponny. Kom och ta en fika och titta på fina ekipage. Finns det någon av våra elever, föräldrar, mor-farföräldrar som kan tänka sig att baka något till tävlingen? Ta kontakt med Kerstin i så fall: 070-354 65 11 eller Lollo

Nästa Måndag, ¾ är det skötarmöte kl 17,00. Alla ni som är skötare behöver gå på detta. Vill man bli skötare så är det bara att dyka upp kl 17,00. Ni träffas i cafeterian.

23/4 är det Lingondressyr. Många har redan anmält sig, men det finns fortfarande hästar kvar att välja på om man vill slipa på detaljerna lite extra. Alltid roligt och nyttigt att rida dressyrprogram.

Påminner om vikten att släcka efter er i alla utrymmen! Alla små ören vi kan spara är tacksamma Om hästarnas täcken är blöta är både vi och hästarna tacksamma att täckena hängs upp på tork. De torkar bäst om man hänger upp täcket med INSIDAN VÄND UTÅT!

Vi syns i stallet!