Veckobrev v 12

Snön försvann fort förra veckan. Nu längtar vi efter våren och värmen bara????

Denna vecka är det Temavecka, vilket betyder att det inte är några lektioner på EM/kvällarna. Det händer mycket hela veckan och finns saker att gå på för alla! Det är upp till er själva hur mycket ni vill gå på.

Ni som ska med på Hoppclinicen ikväll: Ni samlas på parkeringen kl 17,40 och åker gemensamt 17,45.

Stora ridhuset kommer vara upptaget Tisdag kväll, kl 18-ca 20, Torsdag kväll, kl 17,30- ca 20

Denna vecka blir våra hästar verkade och får nya skor, så de är redo för alla elever när det är fullt ös igen nästa vecka????

På Onsdag beräknas NewBody-produkterna att komma. Kommer gå ut mer info när ni kan hämta och betala. Vissa har valt direktbetalning och leverans och då ska ni ha fått hem era beställda produkter direkt till brevlådan.

Vi söker ledare till två av våra elever med Funktionsvariationer. Det är Tisdagar och Torsdagar. Man behöver göra i ordning hästen innan och efter lektion samt leda/vara behjälplig under lektion. Tisdagar kl 15,00-16,15, Torsdagar kl 14,30-ca 16,00. Är du intresserad av att hjälpa till, kontakta då Lollo.

Fredag, 24/3 kommer Anna (Horsefarm) ha sadelprovning i Lilla Ridhuset.

Påminner om vikten att hänga upp hästarnas täcken ordentligt nu när det är blött och fuktigt ute. Om täckena är blöta är det viktigt att hänga upp täcket med insidan UTÅT så täckena torkar. Annars får hästarna går med fuktiga täcken och då blir de kalla!

Rykta dem även noga (fast det ska man göra varje gång????) Benen är extra viktiga att få rent nu när det är blött och geggigt ute.

Ha en bra vecka så syns vi i stallet