Veckobrev v 11

Regn, regn och regn och slask så långt ögat kan nå. Stallplan ser ut som en swimmingpool… Längtar till värme och sol och när vi kan rida på utebanan.

Igår var det dressyrtävling. Många Forf:are var med och några av oss lyckades knipa några placeringar. Så kul!

Denna vecka är det hoppning Onsdag och Torsdag. Inga grupper har teori.

Nästa vecka är det Temavecka och inga ordinarie lektioner. Passa på att anmäla dig på så mycket som möjligt. Under den veckan kan man lära sig mycket????

Fakturor för sista betalperioden för Vårterminen 2023 gick ut i förra veckan via mail. Kolla gärna skräpposten om du inte ser fakturan i din inkorg. Ni som inte får fakturor på mail, era fakturor kommer på posten.

Reals 3:or är på APL (praktik) i 3 veckor + påsklov och är tillbaka först v 15 igen.

Alla beställningar för NewBody är nu inskickade. Det kommer läggas ut på våra sociala medier när beställningarna har kommit och man kan hämta.

Onsdagarna 15/3, 22/3 och 29/3 finns det möjlighet att rida privatlektioner för dig/er som vill träna lite extra. Även Måndag 3/4 och Onsdag 5/4 går det att boka.

Möjliga tider är på FM, kl 9,00 eller 10,00 eller EM kl 14,00. Skicka ett mail till ridskola@forf.se om du är lite extra ridsugen????

Vi behöver alltid ledare till knatten på lördagar. Känner du dig manad är du välkommen att skriva upp dig på ledarlistan som hängs upp i stallet i början på varje vecka. Du ska kunna sadla och tränsa själv samt hjälpa eleverna att fixa med stiglädren för att kunna leda på knatten.

Vi ses i stallet ????