Regler för användning/träning på vår anläggning

Info från styrelsen

Styrelsen har sett över den policy som finns gällande privata träningar på FORF och nu gäller följande:

✅ALLA privattränare som kommer till Forf måste uppvisa F skattsedel, tränarlicens samt ett utdrag från polis och belastningsregistret ( sådana uttdrag beställer man via nätet och dom kostar ingenting).

✅Vid enstaka privata dressyrträningar kontaktar man verksamhetschef för att kolla om det är möjligt att ha en träning och allt på ovanstående punkt gäller.

✅När det gäller privata träningar i hoppning ska det alltid gå via styrelsen.

✅Om man vill ha en enstaka privatträning på terrängbanan kontaktar man också verksamhetschef och tränaren måste vara licensierad terrängtränare.

✅ I nuläget har vi återkommande hoppträning på torsdagar i lilla ridhuset för Malin Andersson samt dressyrträningar för Lottie Matsson och Maud Delling på onsdagar även detta i lilla ridhuset ( eller ute om vädret tillåter). Dessa är godkända av styrelsen och det finns plats för fler ryttare om så önskas vilket följer riktlinjerna kring åretkommande träningar.

✅Vill man hoppa på terrängbanan måste man ha godkänd väst och hjälm samt en vuxen person med sig på backen. Är man under 18 år gäller samma sak men man måste ha en förälder med sig på backen. Man får bara hoppa de lägre hinderna som är utmärkta.

✅När det gäller hoppning på egen hand i våra ridhus så har hoppning företräde tisdagskvällar efter kl 19.00 och på söndagar. Det är givetvis tillåtet att hoppa även på andra dagar om det är möjligt. Om man hoppar i stora ridhuset ska det ske på den halvan närmast skogen pga underlaget. Om man hoppar på de hinder som ridskolan byggt fram så måste det återställas precis som det var från början???? Är man under 18 år och ska hoppa behöver en vuxen vara med och man ska också bära väst.

Frågor på detta? Kontakta då styrelsen via mejl: Styrelsen@forf.se