Personal

Vi som jobbar på Falkenbergsortens Ryttarförening

Ridskolechef Louise Petersson   
Louise är ridskolechef på FORF sedan 1/1 2022, huvudinstruktör i hoppning och utbildningsansvarig. Du träffar henne i ridhuset varje vardag och Tisdag och Fredag kväll. Hon kallas till vardags för Lollo och bor i Falkenberg tillsammans med sin dotter Vilda.
För tillfället finns ingen häst i hushållet men hon rider och tävlar gärna skolhästarna i dressyr och hoppning. Lollo är utbildad hippolog., Svensk ridlärare (SRL) 3. Hon har tidigare jobbat som ridlärare på Jönköpings fältrittklubb.

Ridlärare Eva Åkerström
Utbildad ridlärare på Bys (Biologisk yrkesskola) i Skara. Är huvudinstruktör i dressyr. FEI (internationella ridsportförbundet) steward i hoppning, dressyr och para-dressyr. Ledamot i Hallands ridsportförbund. Mycket häst i familjen då maken Göran är veterinär och äldsta dottern Sofia professionell hoppryttare bosatt i Belgien. Eva träffar du i stallet på eftermiddagar och kvällar.

Ridlärare Jeanette Karlsson
Jeanette är ridlärare på Forf och är ansvarig för all ridning för funktionshindrade, hon är även utbildad i ämnet och brinner för det. Jeanette är ansvarig för skötarna.
Jeanette bor tillsammans med sin man inne i centrala Falkenberg. Hon har barn och barnbarn som ofta besöker henne så tid till någon egen häst finns inte.

Ridlärare Matilda Wennersten
Matilda är ansvarig för ”Stallisarna”.Matilda bor i Falkenberg med sambo och hund. Ingen egen häst för tillfället men Matilda tävlar gärna dressyr! 

Stallarbetare Evelina Jönsson
Evelina är stallarbetare och hästskötare på Forf och henne möter du i stallet på vardagarna.
Evelina har gått på Plönningymnasiet.

Lokalvårdare Maria Jönsson
Maria jobbar som lokalvårdar. Hon jobbar 10 h i veckan med att se till att det är rent och snyggt i våra lokaler.
Hon bor tillsammans med sin sambo i Årstad mellan Halmstad och Falkenberg .

Anläggningsskötare Sverker Magnusson
Sverker är vår anläggningsskötare. Många är de som tagit ”Grönt kort” för Sverker, då i Hallands ridsportförbunds regi. 

Kansliet Britta Åhlund
Britta jobbar som klubbens kanslist och har även under tidigare år varit ordförande.