Anläggning
Ridskolan
Tävling
Anläggning
Ridskolan
Tävling

Info Anläggningsavgift 2019

VÄLKOMMEN TILL FALKENBERGSORTENSRYTTARFÖRENING

2019

När du rider på Forf:s anläggning behöver du betala en anläggningsavgift. Det kan ni göra antingen genom att lösa anläggningskort per år eller halvår (jan-juni el juni-dec) eller betala för enstaka tillfällen.

Avgiften gäller för båda ridhusen, utegrusbanan, samt dressyrbanorna. Terrängbanan och hoppbanan ingår inte i anläggningsavgiften. När du rider på någon av våra banor och inte står uppstallad på anläggningen, måste du vid varje tillfälle skriva upp dig på listorna som finns i pärmarna, en hänger i lilla manegen på anslagstavlan och en hänger innanför porten i stora manegen.

Hur betalar man:

  • Vill du lösa anläggningskort, så maila namn, personnummer och hästens namn, samt för vilken period det gäller till ridskola@forf.se. Därefter får ni en faktura skickad till er mail.
  • Enstaka tillfällen kan betalas via swish 123 658 38 68 märk betalningen med: anläggningsavgift, namn, personnummer och datum eller maila till ridskola@forf.se och ange anläggningsavgift, namn, personnummer och datum, så skickas en faktura till er mail.Avgifter:

Helår för 1 häst 1500 kr, för 2 hästar 2000 kr, för 3 el fler hästar 2500 kr

Halvår för 1 häst 1100 kr, för 2 hästar 1400 kr, för 3 el fler hästar 1700 kr

För att lösa anläggningskort, ska även medlemsavgift betalas senior 400kr/år och junior 300kr/år.

Enstaka tillfällen 100 kr/tillfälle, max 5 gånger, för medlemmar.

Enstaka tillfällen 150 kr/tillfälle, för icke medlemmar.

Terrängbanan:

Ordningsregler för Terrängbanan (o ”Rondellhagen”)

Dessa får användas när ridskolehästarna inte är där. De hinder man får hoppa är utmärkta med gula eller lila fyrkanter. Man får också hoppa dom små stockarna och vattenhindret. Är man under 18 år ska målsman vara med och ryttaren ska använda godkänd utrustning enligt TR.

Är man över 18 år gäller samma regler med godkänd utrustning enligt TR och man ska ha en vuxen person med sej till fots.
Gäller för medlemmar och för dem som har anläggningskort. All ridning på dessa banor sker på egen risk och tänk på inspektera marken lite extra innan du börjar hoppa eftersom där vistas hästar stora delar av dygnet och hinderna ej är skyddade.
När det gäller träning för tränare på terrängbanan av de hinder som är utmärkta så ska ansvarig tränare vara väl insatt i
TR 4.
Styrelsen har alltså lättat på bestämmelserna och så testar vi hur detta funkar.

Alliansen: Forf, Hkrk, Skrk och Ärk

Har du betalat anläggningsavgift på någon av ovanstående anläggningar, får man delta utan avgift ett tillfälle/vecka på organiserad regelbunden träning.

Med vänlig hälsning, Styrelsen i Forf